AMV bij de Stefaantjes start weer

on zaterdag, 29 september 2018.

Op zoek naar muziekles voor jonge kinderen? Samen met leeftijdsgenootjes experimenteren met toon, klank en ritme, liedjes zingen, instrumenten uitproberen en luisteren naar de muziek die je zelf al kunt maken.

Deze cursus zorgt, naast veel plezier, voor een goede muzikale basis. Ritmegevoel, tempo, dynamiek en een eerste kennismaking met het notenschrift komt allemaal op een speelse manier aan bod.

Alle kinderen vanaf 5 jaar zijn van harte welkom bij de cursus Algemene Muzikale Vorming bij jeugddrumfanfare De Stefaantjes. De nieuwe cursus start op 29 september.

Wil je aanmelden? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of lees verder voor meer informatie.

AMV muziekles Stefaantjes Nijmegen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De lessen worden gegeven op de SSgN (IJsbeerstraat 12), waar ook het orkest en de slagwerkgroep van Jeugddrumfanfare De Stefaantjes repeteren. Een ideale plek dus om ook kennis te maken met verschillende muziekinstrumenten en alvast een kijkje te nemen bij de ‘grote’ kinderen die samen muziek maken.

De cursus Algemene Muzikale Vorming bestaat uit 11 lessen van 45 minuten die plaats vinden op zaterdagochtend (tussen 9:30 en 11:15, precieze tijd volgt nog). Aan het eind van de cursus treedt de AMV-groep op voor alle ouders en andere familie en bekenden!

De kosten voor de hele cursus bedragen € 45,-.

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.