Organisatie

De Stefaantjes kunnen bestaan dankzij de mensen die alles organiseren. Dit zijn oud-Stefanen, ouders van de huidige Stefaantjes en andere vrijwilligers die het leuk vinden om de muzikale ontwikkeling van kinderen te stimuleren. De Stefaantjes kunnen altijd extra hulp gebruiken! Heb je zin om je ook in te zetten voor deze leuke club? Laat dit dan graag weten, je bent van harte welkom!

Je kunt contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of loop eens binnen bij de repetitie op zaterdagochtend.

Huidige organisatie

Het bestuur

Het bestuur bestaat op dit moment uit vijf leden.


De instructeurs en muzikaal leiders

De instructeurs geven muziekles aan de leerlingen. De muzikaal leiders geven leiding aan het orkest en de slagwerkgroep. Speel je zelf en vind je het leuk om les te geven aan kinderen vanaf 7 jaar? Wij horen graag van je!


De medewerkers

De medewerkers van de Stefaantjes coördineren praktisch alle niet-muzikale zaken bij de Stefaantjes, zoals de aankleding van concerten, de koffie en limonade op repetitiedagen, de fondsenwerving, het onderhoud van de pakken, etc. Zij worden bijgestaan door de 'helpende handen', vrijwilligers die per klusverzoek bekijken of zij al dan niet beschikbaar zijn.

In de medewerkersgroep is ruimte voor meer mensen! Vind je het leuk om het voortouw te nemen bij praktische zaken? Wij horen graag van je!

Neem voor meer informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op dit moment bestaat de medewerkersgroep uit:

 

Vertrouwenspersonen

Henny Petter
M
arjolein Gubbels