Lintje voor onze dirigent!

on zaterdag, 08 juli 2017.

Chris Kleinpenning onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau

Zaterdagavond 8 juli 2017 was een bijzondere avond voor De Stefaantjes en vooral voor dirigent Chris Kleinpenning. Het jaarconcert zou beginnen. Het was wat drukker dan gewoonlijk. Chris herkende vrienden en familie, die normaal niet allemaal tegelijk naar De Stefaantjes zouden komen luisteren. Hij vond het wat verdacht, maar zei er niets van.

'Cindy Lauper' kondigde aan dat het concert bijna zou beginnen, maar eerst stelde ze even enkele bijzondere gasten voor die bij het Toppop-concert aanwezig waren, zoals K3, Ariana Grande, Bob Marley en... een mystery guest! Vanachter het gordijn kwam burgemeester Bruls.

Na een mooie toespraak, speldde hij Chris de versierselen op die horen bij de onderscheiding. En natuurlijk volgde een groot applaus en speelde het orkest, even o.l.v. Hans Kersten, Lang zal hij leven.

Na dit mooie moment begon dan toch het concert. En het moet gezegd: het was een Top(pop)optreden! Orkest en slagwerkgroep hebben ieder afzonderlijk èn gezamenlijk een geweldige prestatie neergezet.