Claudia de Breij en de Stefaantjes samen in de Schouwburg

on dinsdag, 22 mei 2018.

Wat was het leuk!

Claudia de Breij en de Stefaantjes samen in de Schouwburg

 

Zaterdag 19 mei mochten De Stefaantjes optreden in de voorstelling van Claudia de Breij: NU

En wat hebben ze geweldig gespeeld! 

Eén van de medewerkers van Claudia liet weten: "Van alle kanten kregen wij na afloop grootse complimenten over de voorstelling, waarbij het hoogtepunt zeker door Jeugddrumfanfare De Stefaantjes dubbel en dwars is waargemaakt. Wanneer zelfs Claudia zelf en onze pianist Sander dit het beste optreden van dit seizoen noemt en wij met alle collega’s dit enkel maar kunnen beamen, mogen alle muzikanten toch niet minder dan enkel maar enorm trots zijn op zichzelf!! Wij zijn dat in ieder geval wel op hen!!"

Wij zijn natuurlijk supertrots op alle Stefanen!

Het was een spannende avond voor iedereen. Hoe zou het gaan? Waar moeten we zijn? Heb ik wel genoeg geoefend? Om kwart over zes stonden de Stefaantjes klaar om te repeteren met Claudia. Nog niet in pak, dat kwam pas later, bij de echte voorstelling. Wel met een beetje gezonde spanning. 

Gelukkig werd alles heel goed uitgelegd en was Claudia ook nog eens heel aardig. Vervolgens maar gewoon een keertje doen. En dat ging meteen helemaal goed. Dus helemaal klaar voor de avond.

Om tien uur moest iedereen klaar staan om op het teken van medewerker Jeffrey de plaatsen in te nemen. Alle slagwerkers en een paar blazers werden op het podium verwacht, naast Claudia, die zelf heel goed bleek op de snare drum. De andere Stefanen kwamen van links en rechts achter uit de zaal en speelden de longen uit hun lijf. 

Voor iedereen was er een geweldig applaus. En vervolgens was het... nog niet afgelopen! De hele fanfare ging achter Claudia aan naar buiten, waar ze een mooi staartje aan het optreden maakten.