Praktische informatie

Adresgegevens
Repetitieruimte: SSGN Nijmegen, IJsbeerstraat 12, 6531 PL Nijmegen
Postadres: Postbus 31096, 6503 CB Nijmegen
Internet: www.destefaantjes.nl
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Repetitietijden
Zaterdagochtend 9u00 - 11u00
Graag om 8u45 aanwezig zijn, zodat de repetitie om 9u00 echt kan beginnen!

Lestijden worden per leerling afgesproken met de instructeur en zijn op zaterdagochtend tussen 9u00 en 11u30.

Gedurende schoolvakanties gaan de 1e zaterdag de repetities en lessen WEL door. De overige zaterdagen zijn er geen repetities/lessen.

Uitzonderingen en afwijkingen van het algemene patroon worden via de agenda op deze website bekend gemaakt.

Afmelden
Ben je verhinderd? Laat het weten! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Instrumenten
Kinderen krijgen een instrument in bruikleen van De Stefaantjes (voor zover beschikbaar). Hiervoor wordt een bruikleenovereenkomst getekend.

Instrumenten, bladmuziek en overige materialen blijven eigendom van De Stefaantjes en dienen met zorg behandeld te worden en worden bij afloop van het lidmaatschap weer ingeleverd. Schade door onzorgvuldig handelen kan op de ouders verhaald worden.

Een kind mag natuurlijk ook het eigen instrument meenemen.

Indien wordt overwogen zelf een instrument aan te schaffen, wordt aangeraden om contact op te nemen met de penningmeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om de mogelijkheden te bespreken om dit via de stichting te doen. Dit kan vaak met korting.

Bij inzet van het eigen instrument, kan vanuit de Stefaantjes een jaarlijkse vergoeding voor het onderhoud van dit instrument worden gegeven van max. € 25,-.

Voor slagwerk geldt dat er geen instrument in bruikleen wordt gegeven. Oefenstokken zijn verkrijgbaar bij de instructeur voor € 8,-

Verzekering
Alle kinderen zijn gedurende activiteiten van/voor de Stefaantjes collectief verzekerd via de stichting. Dit is een secundaire verzekering. Onder deze verzekering vallen ongevallen en WA. Voor de volledige voorwaarden van deze verzekering kunt u contact opnemen met de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Instrumenten die in bruikleen zijn gegeven en waarvan de bruikleenovereenkomst is getekend, vallen onder deze verzekering. Eigen instrumenten vallen NIET onder deze verzekering.

Rekeningnummer
IBAN NL 35 INGB 0007 611 853 t.n.v. Stichting Jeugddrumfanfare De Stefaantjes.

Overig

  • Op zaterdagochtend is voor ouders/verzorgers fair trade koffie en thee verkrijgbaar tegen een vergoeding van € 0,50 per kopje.
  • Wij zijn een jeugdmuziekvereniging voor kinderen van 7 - 18 jaar. Roken en gebruik van alcohol in korpsverband is verboden voor alle leden, ook voor diegenen die (net) 18 zijn geworden.
  • Wij zijn te gast in het gebouw van de SSGN en verwachten dat iedereen netjes omgaat met de eigendommen van de school.