Algemene Muzikale Vorming (AMV)

De cursus Algemene Muzikale Vorming is voor kinderen van ongeveer 6 tot 8 jaar en bestaat uit 11 lessen van 45 minuten op zaterdagochtend. We spelen met muziek in kleine groepjes van ongeveer 8 kinderen. De grootte van de groep garandeert aandacht voor elk kind en maakt samenspel met een leuk resultaat mogelijk.

De kinderen maken in een veilige en ongedwongen sfeer kennis met de beginselen van muziek. Door samen te bewegen op muziek en liedjes te spelen en te zingen, leren de kinderen spelenderwijs over onder andere maat- en ritmegevoel, tempo en dynamiek. Er wordt op meerdere niveaus les gegeven. Je kunt de cursus daarom meerdere keren volgen en er elke keer iets nieuws uit halen.

De cursus wordt afgesloten met een muzikale presentatie van het geleerde voor ouders, opa's en oma's en alle andere belangstellenden.

Blokfluitles
Nieuw is een blokfluitgroepje bij de Stefaantjes, bedoeld voor kinderen die hun eerste muzikale stappen willen zetten op een instrument. Samen muziek maken, je eerste noten leren en leren hoe je goed met een instrument omgaat.

Deze blokfluitlessen zijn natuurlijk bijzonder geschikt voor alle kinderen die al AMV hebben gedaan bij de Stefaantjes. En ook voor alle andere kinderen vanaf groep 3 die graag willen kennismaken met muziek.

Kosten
De kosten houden we bij de Stefaantjes zo laag mogelijk.

Zowel de cursus AMV (11 lessen) als de cursus blokfluit (10 lessen en bruikleen van een goed instrument) kosten elk slechts € 45,-

Voor meer informatie en/of aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.