Winterconcert van de Stefaantjes

op zondag, 23 december 2018.

Samen met klas 3 van Vrijeschool de Meander (Muziek in de Klas - project)

Winterconcert van de Stefaantjes

Op zondagmiddag 23 december sluiten Jeugddrumfanfare de Stefaantjes en klas 3 van Vrijeschool de Meander het project ‘Muziek in de klas’ op bijzondere wijze af. Samen geven zij een winters concert en laten zij zien hoe leuk het is om samen muziek te maken. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Tijdens het winterconcert kunt u ook genieten van de kinderen van de cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) van de Stefaantejs, zij laten horen hoe zij hebben kennis gemaakt met zang en ritmiek. De kinderen van klas 3 van de Meander geven hun eerste concert en De Stefaantjes laten natuurlijk ook van zich horen tijdens dit winterconcert.

Het concert begint om 15.00uur in de aula van Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen (SSGN, IJsbeerstraat 12). De toegang is gratis.

Sponsor De Stefaantjes nu gratis!

op donderdag, 25 januari 2018.

Sponsorkliks

De Stefaantjes zijn aangemeld bij Sponsorkliks. Daarmee kan iedereen gratis De Stefaantjes sponsoren. 
Hoe? Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar onze website. Hieronder staat een banner van Sponsorkliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp, Hema, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven via Sponsorkliks levert De Stefaantjes commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt. Zou super zijn als iedereen dat wil doen!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Opbrengst statiegeldactie bekend

op zaterdag, 08 september 2018.

Dank aan de Coop en alle klanten

Opbrengst statiegeldactie bekend

Drie maanden lang konden de klanten van Coop Wieleman aan de Steenbokstraat in Nijmegen hun statiegeld doneren aan de Stefaantjes. Dat hebben ze in grote getale gedaan!

De Stefaantjes ontvangen €906 ! Een fantastisch bedrag.

Allemaal heel hartelijk dank!

 

Muziek in de klas

op zondag, 26 augustus 2018.

Dat klinkt goed!

Muziek in de klas
Vanaf dinsdag 28 augustus gaat groep 5 van vrije school de Meander aan de slag met muzieklessen in de klas. De eerste lessen gaan over tempo, ritme en soorten orkesten. En na de herfstvakantie krijgen de kinderen muziekles op een instrument naar keuze. In 10 lessen werken ze toe naar een winterse eindvoorstelling samen met Jeugddrumfanfare de Stefaantjes. Ben je benieuwd naar het resultaat, kom dan luisteren naar het concert op 23 december!

Muziek in de Klas is uniek, omdat het project mogelijk wordt gemaakt door een muzikale samenwerking tussen de Nijmeegse Federatie van Muziekverenigingen, De Lindenberg, Harmonie Tarcisius en Jeugddrumfanfare de Stefaantjes. Samen zetten zij zich in voor meer muziek op basisscholen in Nijmegen.

Statiegeldactie Coop Toorop nu voor De Stefaantjes!

op zondag, 01 juli 2018.

Lever al je flessen in bij Coop op de Tooropstraat

Statiegeldactie Coop Toorop nu voor De Stefaantjes!

We zijn weer opnieuw begonnen: De statiegeldactie bij de Coop aan de Tooropstraat is nu voor de Stefaantjes!

Heb je nog lege flessen? Lever ze tussen 1 juli en 30 september in bij de Coop in Nijmegen Oost aan de Tooropstraat. De Stefaantjes zijn blij met je donatie. En de Coop verdubbelt alle giften!