Jubileumconcert

on donderdag, 14 juli 2016.

Afgelopen zondag was het jubileumconcert van jeugddrumfanfare De Stefaantjes. Samen met jeugdkoor Smile,het leerlingorkest van Tarcisius, Corrente Nijmeegs Jeugdorkest en natuurlijk al het publiek hebben we ons 60-jarig bestaan gevierd. En een feestje was het zeker! Erg leuk om oud-leden, oud-medewerkers en andere betrokkenen op de tribune te zien. Openlucht theater De Goffert was een prachtige locatie voor het concert, zeker omdat het de hele dag heerlijk weer was. Het openingswoordje werd gedaan door burgemeester Bruls. Daarna lieten de verschillende jeugdverenigingen om de beurt horen wat ze kunnen. Een afwisselend en leuk programma! Het was zeker de moeite waard om te wachten tot de grande finale. Alle muzikanten en zangeressen brachten gezamenlijk vier nummers ten gehore. Dit zorgde voor een heel vol podium en mooie muziek. Kippenvel momentje!

Na afloop van het concert hebben we een gezellige barbecue gehad met alle orkestleden, tamboers, leerlingen en vrijwilligers. Tijdens deze feestelijke afsluiting van het seizoen moesten we helaas ook afscheid nemen van een aantal leden. Noud, Coen, Gitte, Daan, Mike, Tim, Laura, Thomas, Koen en Elco, bedankt voor jullie inzet!

Het was een hele organisatie, maar dat was het zeker waard. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag! Een fijne vakantie allemaal en tot komend muzikaal seizoen!