Nieuwe AMV cursus vanaf 1 april

on donderdag, 09 maart 2017.

Geef het door, ook de kleintjes gaan weer muziek maken hoor! Vanaf 1 april kan uw zoon of dochter (tussen de 6 -8 jaar) een cursus Algemene Muzikale Vorming volgen bij jeugddrumfanfare De Stefaantjes.

Misschien is uw kind nog niet toe aan het leren spelen van een echt instrument, maar het kan zeker al een heleboel leren op het gebied van muziek. Samen met leeftijdsgenootjes liedjes zingen, kleine slagwerkinstrumenten bespelen en bewegen op muziek. Deze cursus zorgt, naast veel plezier, ook voor een goede muzikale basis. Ritmegevoel, tempo, dynamiek en zelfs een eerste kennismaking met het notenschrift, het komt allemaal op een speelse manier aan bod.

De lessen worden gegeven op de SSgN (IJsbeerstraat 12), waar ook het orkest en de tamboers van Jeugddrumfanfare De Stefaantjes repeteren. Een ideale plek dus om ook kennis te maken met verschillende muziekinstrumenten en alvast een kijkje te nemen bij de ‘grote’ kinderen die samen muziek maken.

De cursus Algemene Muzikale Vorming bestaat uit 11 lessen van 45 minuten die plaats vinden op zaterdagochtend (tussen 9:30 en 11:15). Ter afsluiting van de cursus kan uw kind een aantal proeflessen volgen en is er een kleine voordracht. De kosten bedragen € 45,-.

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..