Muziekles voor kinderen vanaf 5 jaar

on zaterdag, 19 augustus 2017.

Vanaf 30 september weer een cursus Algemene Muzikale Vorming

Geef het door, ook de kleintjes gaan weer muziek maken hoor! Vanaf 30 september start er weer een cursus Algemene Muzikale Vorming bij jeugddrumfanfare De Stefaantjes. Deze cursus is bedoeld voor kinderen tussen 5 en 8 jaar.

Samen met leeftijdsgenootjes liedjes zingen, kleine slagwerkinstrumenten bespelen en bewegen op muziek. Deze cursus zorgt, naast veel plezier, ook voor een goede muzikale basis. Ritmegevoel, tempo, dynamiek en zelfs een eerste kennismaking met het notenschrift, het komt allemaal op een speelse manier aan bod.

De lessen worden gegeven op de SSGN (IJsbeerstraat 12), waar ook De Stefaantjes repeteren. Een ideale plek dus om ook kennis te maken met verschillende muziekinstrumenten en alvast een kijkje te nemen bij de ‘grote’ kinderen die samen muziek maken.

De cursus Algemene Muzikale Vorming bestaat uit 11 lessen van 45 minuten en is steeds op zaterdagochtend. Ter afsluiting van de cursus laten de kinderen horen wat zij hebben geleerd en kunnen zij, als ze willen, een proefles volgen bij één van de instructeurs van De Stefaantjes.

De hele AMV-cursus kost slechts € 45,-.

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..