Kamp in......Putten

on zondag, 22 mei 2011.

Met z’n allen zijn we het  weekend van 6, 7 en 8 mei weer op kamp geweest. Wat een groot avontuur was dat! Gelukkig hebben we allemaal weten te overleven… Bij lees meer vind je een verslagje van Chamin.

Vrijdag 6 mei was het zover, het was weer tijd voor een kamp. Een periode om iedereen beter te leren kennen en lekker met z’n allen te tafeltennissen, voetballen en spellen te spelen natuurlijk. Het thema van dit jaar was Robinson eiland en in alle spellen draaide het om overleven en ‘survival of the fittest’. Spelgroep 4 was dit jaar de spelgroep dat het beste wist te overleven in de strijd die was losgebarsten om de felbegeerde punten in ieder spel, zij werden verdiend eerste!

Misschien wel het hoogtepunt van dit kamp was de gezellige zaterdagmiddag waarop iedereen zijn eigen lunch aan het klaarmaken was en er flink gehandeld werd in de broodnodige ingrediënten voor pannenkoeken en broodjes knakworst.

Het laatste spel was traditiegetrouw de quiz waarin alles kon gebeuren. Er waren kennisvragen, vragen over de Stefaantjes, rekenvragen en natuurlijk ontbraken de muziekvragen niet! Rond 15u in de middag werden onze sos-oproepen die we in de ochtend hadden verzonden beantwoord en werden we gered van ons eiland. Na een lang weekend overleven konden we veilig naar huis terugkeren.

Bekijk gauw alle foto's !

Feitjes:
- 31 kinderen overleefden dit kamp en kunnen zich echte survivalers noemen!

- Het was uitzonderlijk mooi weer: iedere dag rond de 25 graden!

- Er waren drie debutanten onder de leiding. Zij zijn uiteraard ontgroend volgens de Stefanentraditie!

- De kinderen konden bij zes spellen overlevingspinda’s verdienen.

- Spelgroep 4 heeft dit jaar gewonnen.