Jeugddrumfanfare de Stefaantjes in Nijmegen is op zoek naar een instructeur voor saxofoon en klarinet, die de jeugdopleiding kan komen versterken

on maandag, 12 oktober 2015.

Het betreft een aanstelling als instructeur bij Stichting Jeugddrumfanfare de Stefaantjes in Nijmegen. Wij verwachten van een instructeur dat hij/zij ruime muziekervaring heeft en affiniteit heeft met het lesgeven aan kinderen. Het kunnen lesgeven van beide instrumenten heeft onze voorkeur maar is niet noodzakelijk. Daarnaast wordt van je verwacht dat je betrokken bent bij het muziekverenigingsleven en actief betrokken bent bij onze jeugdopleiding. Verdere organisatorische taken worden niet standaard verlangd, maar kunnen op verzoek wel aangereikt worden.

De Jeugddrumfanfare repeteert iedere zaterdag van 9.00-11.00 en binnen dit tijdsbestek zullen ook de lessen ingepland worden. Onze locatie is de Stedelijke Scholen Gemeenschap Nijmegen (SSGN), IJsbeerstraat 12.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Marlon Dorand (06-48884523 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).