Grote Clubactie

on dinsdag, 05 september 2017.

Wie verkoopt de meeste loten en wint zelf de prijs?!

De Stefaantjes doen ook in 2017 mee met de Grote Clubactie, een loterij die speciaal wordt georganiseerd om verenigingen en clubs financieel te steunen.

Alle Stefaantjes t/m 12 jaar krijgen op 16 september een actieboekje mee naar huis. Doel is om zoveel mogelijk loten te verkopen aan familie, vrienden, kennissen en buren. De loten kosten € 3,- per stuk.

80% van de opbrengst gaat direct naar onze eigen club! Daarvan kunnen de Stefaantjes bijvoorbeeld de instrumenten onderhouden.

Van de overige 20% (landelijk) wordt de loterij georganiseerd, waarbij mooie (geld)prijzen te winnen zijn! En natuurlijk kunnen de verkopers zelf ook iets winnen.

Vanuit onze club krijgt de Stefaan die de meeste loten verkoopt een leuk cadeautje.

Daarnaast kunnen alle lotenverkopertjes zich via de website van de Grote Clubactie opgeven voor de landelijke verkoopwedstrijd. De beste lotenverkopers maken kans op een Playstation 4, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak. Let wel op: hier moet je je zelf voor inschrijven via https://kids.clubactie.nl/

De kinderen hebben tot uiterlijk 17 november de tijd om hun loten te verkopen. Op 18 november moeten de boekjes weer worden ingeleverd bij Edith.

De kopers vullen een eenmalige machtiging in voor één of meer loten en krijgen van de verkoper een bevestiging. Zo hoeven de kinderen zelf geen geld te beheren.

Eind november vindt de trekking plaats.

Wij wensen iedereen een goede verkoop! Doe je best :)