Optreden in Lindenberg met Brassband Gelderland

op maandag, 05 november 2012.

4-11-12-met-brassband-gelde

De Stefaantjes hebben zondag 4 november meegedaan met een unieke muzikale presentatie op de Lindenberg, samen met  Brassband Gelderland. Dirigent Hendry van Loo wist al improviserend het geluid van de beginnende jeugdige muzikanten met enthousiasme zo te koppelen aan het geluid van zijn dertig ervaren musici dat er in zeer korte tijd een verassend leuke presentatie ontstond.

Een leuke ervaring en wie weet4-11-12--brassband-gelderla wil de Brassband nog eens iets samen met De Stefaantjes gaan doen in de toekomst.

Bekijk gauw de foto's!

www.brassbandgelderland.nl

Omarming Stevenskerk in Nijmegen

op zondag, 23 september 2012.

Omarming Stevenskerk in Nijmegen

Zaterdag 22 september werd de Stevenskerk in Nijmegen omarmd en stevig geknuffeld, De Stefaantjes waren uitnodigd voor een muzikale bijdrage. Een leuk optreden op een van de mooiste plekjes van onze stad. In het publiek een bijzondere gast, Juen ontwaarde daar de drummer van BLØF,  Norman. De Stefaantjes hebben nu voortaan wel een heel bijzondere trommel in hun bezit. Meer foto's in het fotoalbum! juven-en-norman

 

Voor Lara met het vaandel een primeur en dat zag er goed uit!lara

Jaarconcert 2012

op dinsdag, 26 juni 2012.

Rock&Rollen?????

jaarconcert-2012-orkest

 Zaterdag 23 juni hebben we het seizoen afgesloten met een knallend optreden in De Ster in Lent. Het gewaagde plan van de kinderen om het concert in Rock & Rollstijl vorm te geven is een groot succes gebleken. Maar niet alleen de aankleding, ook over het muzikaal niveau was iedereen zeer te spreken.

afscheid

Helaas moesten wij ook afscheid nemen van  Hans, Petra en John. Hans en Petra hebben een ongelooflijke staat van dienst bij de Stefaantjes. Zelf lid geweest als kind, daarna medewerker, ook nog even samen getrouwd, hoofd medewerker, bestuurslid. Eindeloos veel kopjes koffie gezet, poetslessen gegeven, draaiboeken gemaakt, vele concertreizen en kampen begeleid, soep gemaakt, schoenen gepoetst, uniformen vermaakt, verhalen geschreven voor concerten, thema's bedacht, sokken gewassen.......maar vooral de gezelligheid en de humor zullen we gaan missen.

Ook John zullen we zeer gaan missen, 10 jaar geleden begonnen als webmaster, daarna medewerker, hoofd medewerkerszaken, en afgesloten met het secretariaat. Wat hij zeer zorgvuldig en precies heeft uitgevoerd. Vele optredens en concertreizen onder zijn algehele leiding en altijd het hoofd koel houden onder welke omstandigheden dan ook.

afscheid-leden

Ook hebben we deze avond afscheid genomen van een flink aantal leden: Pim, Frank, Friso, Ruan, Jason en Raldi. We wensen hen natuurlijk vooral veel muzikaal succes in de toekomst.

Bekijk gauw de foto's bij multimedia! Chris alias Elvis,  de allereerste voorzitter Dhr Burgers tussen de Stefaantjes, de AMV kinderen, de scooter en VW bus....

Nijmeegse Muziekdag 3 juni 2012

op dinsdag, 12 juni 2012.

Nijmeegse Muziekdag 3 juni 2012

Ondanks de kou en andere druilerigheid waren de Stefaantjes present op de Nijmeegse Muziekdag op zondag 3 juni. Zij waren met een flinke grote groep waaronder ook nu weer een aantal kinderen die voor het eerst meededen met een lopend optreden. Dat is ongeveer het spannendste wat er is. Welkom Jerome op de trombone, Pauline en Eveline op de dwarsfluit, Michelle met het boekje en volgens mij hebben we een nieuwe PR medewerker in de vorm van Thomas, kijk maar gauw bij de foto's!nijm-muziekdag-3

 

 

Concertreis 2012 in Borchen, Duitsland

op dinsdag, 08 mei 2012.

Concertreis 2012 in Borchen, Duitsland

Zaterdag 5 mei kwam een bus vol vermoeide, maar enthousiaste kinderen en medewerkers terug van de concertreis uit Borchen te Duitsland. Een concertreis met een Olympisch karakter, maar ook veel aandacht voor muziek, repetities en 2 optredens. Een concertreis, voor sommige een spannende eerste keer, maar ook voor een flink aantal leden de laatste keer....Er wordt hard gewerkt aan het uitzoeken van de foto's. Lees hier alvast een uitgebreid verslag van de Olympische Stefanen Spelen (klik op "lees meer").