Opening Erica Terpstra zwembad

op maandag, 27 mei 2013.

Opening Erica Terpstra zwembad

Zaterdag 24 mei is het nieuwe zwembad in Nijmegen Oost opgeleverd en van een bijzondere naam voorzien. De naamdraagster van het nieuwe zwembad kwam dan ook persoonlijk de opening verrichten. De Stefaantjes gaven een muzikaal tintje aan het geheel, en zo bleek dat  Erica Terpstra niet alleen warm loopt voor sportzaken, maar ook enthousiast reageerde op het verzoek even met De Stefaantjes te poseren.

Chamin te gast bij TV Nijmegen

op zaterdag, 11 mei 2013.

Gewone Bijzondere Mensen

Enkele weken geleden was RTV Nijmegen te gast bij de Stefaantjes voor een interview met Chamin Panapala, dit inteview werd uitgezonden in het programma gewone Bijzondere Mensen.

Prinsenproclamatie Knotsenburg

op donderdag, 15 november 2012.

Prinsenproclamatie Knotsenburg

Zaterdag 10 november stonden De Stefaantjes warempel zomaar op het podium van De Vereeniging. De carnavalsverening van Knotsenburg vond dat De Stefaantjes tijdens de prinsenproclamatie niet konden ontbreken. Het thema van dit carnavalsjaar is namelijk "Doar zit muziek in", dus vanzelf sprekend horen De Stefaantjes hierbij als echte Nijmeegse fanfare. Een kort maar krachtig optreden voor een zaal vol carnavalsverenigingen, de stadsraad en uiteraard burgemeester Bruls.

prinsenproclamatie-5-web

Optreden in Lindenberg met Brassband Gelderland

op maandag, 05 november 2012.

4-11-12-met-brassband-gelde

De Stefaantjes hebben zondag 4 november meegedaan met een unieke muzikale presentatie op de Lindenberg, samen met  Brassband Gelderland. Dirigent Hendry van Loo wist al improviserend het geluid van de beginnende jeugdige muzikanten met enthousiasme zo te koppelen aan het geluid van zijn dertig ervaren musici dat er in zeer korte tijd een verassend leuke presentatie ontstond.

Een leuke ervaring en wie weet4-11-12--brassband-gelderla wil de Brassband nog eens iets samen met De Stefaantjes gaan doen in de toekomst.

Bekijk gauw de foto's!

www.brassbandgelderland.nl

Omarming Stevenskerk in Nijmegen

op zondag, 23 september 2012.

Omarming Stevenskerk in Nijmegen

Zaterdag 22 september werd de Stevenskerk in Nijmegen omarmd en stevig geknuffeld, De Stefaantjes waren uitnodigd voor een muzikale bijdrage. Een leuk optreden op een van de mooiste plekjes van onze stad. In het publiek een bijzondere gast, Juen ontwaarde daar de drummer van BLØF,  Norman. De Stefaantjes hebben nu voortaan wel een heel bijzondere trommel in hun bezit. Meer foto's in het fotoalbum! juven-en-norman

 

Voor Lara met het vaandel een primeur en dat zag er goed uit!lara