Koningsdag

op zaterdag, 26 april 2014.

Koningsdag

Een strakblauwe lucht, grote drukte in het Goffertpark, een mooie PR-stand en een fantastisch optreden van de Stefaantjes. Dat zijn de ingrediënten van een geslaagde Koningsdag. Zoals ieder jaar hebben de kinderen burgemeester Bruls al marcherend naar het podium begeleid. Na de officiële opening mochten de Stefanen een concert geven op het hoofdpodium. De leuke en herkenbare muziek viel erg in de smaak bij het publiek en er bleven veel mensen even zitten om te luisteren. Ook de PR-stand trok veel geïnteresseerde kinderen en ouders. Zij konden hier verschillende instrumenten uitproberen en vragen stellen over de Stefaantjes.

Woonboulevard

op zondag, 20 april 2014.

Woonboulevard

Op zaterdag 19 april hebben de Stefaantjes weer opgetreden bij de Woonboulevard. In het heerlijke zonnetje hebben zij goed van zich laten horen. Tussen het spelen door hebben de muzikantjes genoten van een welverdiende Happymeal.

Voor een heleboel kinderen was het de eerste keer dat ze meespeelden of meeliepen. Joosje op fluit, Loes op trompet, Mike op trommel en Luuk met vaandel. Best wel een beetje spannend, maar wat deden ze het goed!

Klik hier voor de foto´s

 

Concert met de Notenkrakers

op maandag, 27 januari 2014.

Concert met de Notenkrakers

Afgelopen zaterdag 18 januari hebben de Stefaantjes een koffieconcert verzorgd samen met jeugdorkest “de Notenkrakers” uit Lent. Moderne popnummers werden afgewisseld met klassieke nummers vol solopartijen. Adele, Pirates of the Carribean, Tango d’Amore, The Young genius, ze waren allen van de partij. Een bijzondere samenwerking die ons allen goed is bevallen. In de planning staat een verdere samenwerking op muzikaal gebied, dus wie weet wat de toekomst ons zal brengen!

Winterconcert

op donderdag, 09 januari 2014.

Winterconcert

Op zaterdag 21 december hebben de Stefaantjes hun Winterconcert gehouden. Een spetterend concert met thema 'oud en nieuw' waarin ook de instructeurs en het AMV zich van hun beste kant hebben laten zien. Voor Joosje was dit haar allereerste concert, goed gedaan! Helaas hebben we ook afscheid genomen van Hilde en Peter, bedankt voor jullie inzet bij de Stefaantjes.

Muzikaal begin van "de Oversteek"

op zondag, 24 november 2013.

Muzikaal begin van

Ter ere van de opening van de nieuwe stadsbrug "De Oversteek" stonden zaterdag 23 november maar liefst 18 Nijmeegse muziekverenigingen tezamen op een podium, WAUW. En dan hier en daar zo'n mooi blauw Stefanen-uniform ertussen. Een hele beleving voor de kinderen om tussen al die volwassen muzikanten te staan en vooral ook om voor zoveel publiek te spelen. Op het scherm naast het podium kwamen we regelmatig heel mooi in beeld.