Winterconcert

op donderdag, 09 januari 2014.

Winterconcert

Op zaterdag 21 december hebben de Stefaantjes hun Winterconcert gehouden. Een spetterend concert met thema 'oud en nieuw' waarin ook de instructeurs en het AMV zich van hun beste kant hebben laten zien. Voor Joosje was dit haar allereerste concert, goed gedaan! Helaas hebben we ook afscheid genomen van Hilde en Peter, bedankt voor jullie inzet bij de Stefaantjes.

Muzikaal begin van "de Oversteek"

op zondag, 24 november 2013.

Muzikaal begin van

Ter ere van de opening van de nieuwe stadsbrug "De Oversteek" stonden zaterdag 23 november maar liefst 18 Nijmeegse muziekverenigingen tezamen op een podium, WAUW. En dan hier en daar zo'n mooi blauw Stefanen-uniform ertussen. Een hele beleving voor de kinderen om tussen al die volwassen muzikanten te staan en vooral ook om voor zoveel publiek te spelen. Op het scherm naast het podium kwamen we regelmatig heel mooi in beeld. 

 

De Stefaantjes verwelkomen Sinterklaas

op zondag, 17 november 2013.

De Stefaantjes verwelkomen Sinterklaas

Zaterdag 16 november hebben De Stefaantjes Sinterklaas weer begeleid op zijn rondtoer door de stad. Voorafgaand op het plein hebben ze samen met alle kinderen en het Zwarte Pietenorkest een paar liedjes gespeeld. Voor Geert, Tijn en Tim was dit hun eerste optreden, goed gedaan!  

 

 

Uitstapje Irrland

op zondag, 06 oktober 2013.

Uitstapje Irrland

De Stefaantjes staan ook voor samen leuke dingen doen. Dat is zaterdag 5 oktober weer prima gelukt. Met zijn allen naar Irrland in Duitsland gaf veel plezier voor jong en oud. Klimmen, klauteren, springen, stoeien, racen op skelters en zwemmen in de mais.