Help ook bij de Stevensloop

op zaterdag, 27 januari 2018.

Een leuke dag èn iets verdienen voor De Stefaantjes

Help ook bij de Stevensloop

Sinds een aantal jaren helpen we met Stefaantjes van 12+ bij de Stevensloop om zo geld te verdienen voor de club. Altijd is het erg gezellig leer je elkaar ook buiten de muziek om kennen. En ook leuk is dat er heel snel een belangrijke financiële bijdrage aan de muziekvereniging wordt geleverd.

We zijn nog op zoek naar ouders of andere betrokken vrijwilligers die ons willen helpen op 18 maart. Er zijn al een paar aanmeldingen, maar we kunnen zeker nog hulp gebruiken! De kinderen mogen namelijk alleen helpen als er voldoende volwassen begeleiding is.

De hand- en spandiensten die we bij de Stevensloop uitvoeren zijn erg divers. Vorig jaar werden we als verkeersregelaars ingezet, maar het kan ook zijn dat we dit jaar medailles moeten uitdelen of flesjes water aan de lopers mee moeten geven.

Wilt u graag meehelpen of heeft u nog vragen, mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsor De Stefaantjes nu gratis!

op donderdag, 25 januari 2018.

Sponsorkliks

De Stefaantjes zijn aangemeld bij Sponsorkliks. Daarmee kan iedereen gratis De Stefaantjes sponsoren. 
Hoe? Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar onze website. Hieronder staat een banner van Sponsorkliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp, Hema, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven via Sponsorkliks levert De Stefaantjes commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt. Zou super zijn als iedereen dat wil doen!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Goed gedaan!

op donderdag, 14 december 2017.

Voorspeelochtend door de leerlingen

Goed gedaan!

Zaterdag 9 december zetten vele leerlingen van De Stefaantjes hun beste beentje (trompet, sax, trom, fluit, ...) voor: ze mochten laten horen wat zij de afgelopen tijd in de muziekles hadden geleerd. En wat hebben ze veel geleerd en knap gespeeld! Daarmee hebben alle muzikanten van deze ochtend hun Stefanen-certificaat dik verdiend.

Blokfluitlessen

op zaterdag, 09 december 2017.

Nieuw bij de Stefaantjes

Blokfluitlessen

Na de kerstvakantie start er op de zaterdagochtend een blokfluitgroepje bij de Stefaantjes, bedoeld voor kinderen die hun eerste muzikale stappen willen zetten op een instrument. Je maakt samen muziek, leert je eerste noten en leert hoe je goed met een instrument omgaat.

Deze blokfluitlessen zijn natuurlijk bijzonder geschikt voor alle kinderen die al AMV hebben gedaan bij de Stefaantjes. En ook voor alle andere kinderen vanaf groep 3 die graag willen kennismaken met muziek.

Stefaantjes op de Noordpool

op zaterdag, 09 december 2017.

Welkom bij het winterconcert

Stefaantjes op de Noordpool

 

Kleed je goed aan voor een ijzig mooi concert: de Stefaantjes gaan de Noordpool muzikaal verkennen!

Op zaterdagavond 23 december is iedereen van harte welkom in de aula van de SSgN aan de IJsbeerstraat (!). Het concert begint om 19:30 uur. De presentatie is in handen van het geweldige duo Liza en Arlet. Het wordt een mooie avond!