Grote Clubactie

op dinsdag, 05 september 2017.

Wie verkoopt de meeste loten en wint zelf de prijs?!

Grote Clubactie

De Stefaantjes doen ook in 2017 mee met de Grote Clubactie, een loterij die speciaal wordt georganiseerd om verenigingen en clubs financieel te steunen.

Alle Stefaantjes t/m 12 jaar krijgen op 16 september een actieboekje mee naar huis. Doel is om zoveel mogelijk loten te verkopen aan familie, vrienden, kennissen en buren. De loten kosten € 3,- per stuk.

80% van de opbrengst gaat direct naar onze eigen club! Daarvan kunnen de Stefaantjes bijvoorbeeld de instrumenten onderhouden.

Van de overige 20% (landelijk) wordt de loterij georganiseerd, waarbij mooie (geld)prijzen te winnen zijn! En natuurlijk kunnen de verkopers zelf ook iets winnen.

Muziekles voor kinderen vanaf 5 jaar

op zaterdag, 19 augustus 2017.

Vanaf 30 september weer een cursus Algemene Muzikale Vorming

Muziekles voor kinderen vanaf 5 jaar

Geef het door, ook de kleintjes gaan weer muziek maken hoor! Vanaf 30 september start er weer een cursus Algemene Muzikale Vorming bij jeugddrumfanfare De Stefaantjes. Deze cursus is bedoeld voor kinderen tussen 5 en 8 jaar.

Lintje voor onze dirigent!

op zaterdag, 08 juli 2017.

Chris Kleinpenning onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau

Lintje voor onze dirigent!

Zaterdagavond 8 juli 2017 was een bijzondere avond voor De Stefaantjes en vooral voor dirigent Chris Kleinpenning. Het jaarconcert zou beginnen. Het was wat drukker dan gewoonlijk. Chris herkende vrienden en familie, die normaal niet allemaal tegelijk naar De Stefaantjes zouden komen luisteren. Hij vond het wat verdacht, maar zei er niets van.

Toppop Jaarconcert

op zaterdag, 01 juli 2017.

Top(pop)muziek van de Stefaantjes

Toppop Jaarconcert

Zoals elk jaar sluiten De Stefaantjes het muzikale seizoen af met hun jaarconcert. Het komende concert, op 8 juli 2017, belooft heel bijzonder te worden: topmuziek, de kinderen verkleed als hun favoriete popartiest, discoballen en gekleurde lampen!

Iedereen is welkom en de toegang is gratis!

Roomsch Leven, Heyendaalseweg 239, Nijmegen
8 juli 2017, aanvang 19u30 (inloop vanaf 19u00)

Het Disneyconcert

op donderdag, 23 maart 2017.

Verslag van een enerverende avond

Het Disneyconcert
Zaterdagavond 18 maart, 19 uur
Bij de deuren van de Titus Brandsma Gedachteniskerk staan enkele prinsessen en een sneeuwman de gasten op te wachten. In de rij bij de kassa zien we nog meer prinsessen, Anna en Elsa, Doornroosje en ook Minnie Mouse! Alle gasten krijgen een boekrolletje met een lintje erom. Ze zoeken snel een mooi plekje. Het gaat bijna beginnen!

19:30 uur
De deuren van de kerk sluiten. Alle stoelen zijn bezet. Voorin de kerk zitten de muzikanten van Drumfanfare Michaël klaar. Ze zien er prachtig uit! De dames in de mooiste jurken, de heren in een nette broek met overhemd. Hier en daar steken wat Mouse-oren omhoog en zelfs Shrek ontbreekt niet in het orkest. Prinses Yasmin komt naar voren en kondigt een avond vol prachtige Disneymuziek aan. Halverwege wordt zij echter onderbroken...