Jaarconcert The X-(S)-Factor

op donderdag, 07 juli 2011.

Jaarconcert The X-(S)-Factor
De Stefaantjes hebben zaterdagavond 2 juli het seizoen zeer geslaagd afgesloten met een concert in het Petruskerkje in Hees. Er was deze  keer veel ruimte voor de leerlingen. Door een echte jury werden de diverse optredens kritisch bekeken en beluisterd. Zij constateerden unaniem dat alle kandidaten absoluut Stefanenbloed in zich hadden. De juiste "S" Factor dus !

Muziekdag 2011 Nijmegen

op dinsdag, 07 juni 2011.

Muziekdag 2011 Nijmegen

Op de enige echte Nijmeegse Muziekdag mag de enige echte Jeugddrumfanfare van Nijmegen natuurlijk niet ontbreken.

En dus hebben De Stefaantjes zondag 5 juni een ronde door de stad gelopen en van zich laten horen tussen het winkelende publiek. 's Ochtends vielen er nog flinke buien maar gelukkig bleef het 's middags droog. Bekijk de foto's!

Kamp in......Putten

op zondag, 22 mei 2011.

Kamp in......Putten

Met z’n allen zijn we het  weekend van 6, 7 en 8 mei weer op kamp geweest. Wat een groot avontuur was dat! Gelukkig hebben we allemaal weten te overleven… Bij lees meer vind je een verslagje van Chamin.

Percussie workshop 9 april

op zaterdag, 09 april 2011.

Percussie workshop 9 april
Wie op zaterdagochtend 9 april in de buurt van de Berg en Dalseweg een beetje wilde uitslapen kon dat wel vergeten. Horen en zien verging tijdens de Braziliaanse workshop van Wouter de Gooyerd van Rythm-experience. Allerlei verschillende slagwerkinstrumenten van groot tot klein werden om beurten door iedereen bespeeld. De ochtend werd afgesloten met een klein optredentje voor de ouders. Bekijk gauw de foto's !