De Stefaantjes in het Openluchtmuseum

op maandag, 05 december 2011.

De Stefaantjes in het Openluchtmuseum

Omroep Gelderland organiseerde dit jaar een fantastisch Sinterklaasfeest voor kinderen die een steuntje in de rug verdienen op zaterdag 3 december in het openluchtmuseum te Arnhem. De Stefaantjes hebben daar ook muzikaal een steentje aan bijgedragen. Uiteraard maakte TV Gelderland volop opnames en deze waren maandag 5 december te zien bij Omroep Gelderland. De Stefaantjes komen een paar keer mooi in beeld! Niet gezien, je kunt nog kijken bij uitzending gemist. De foto's zijn te zien bij multimedia!

Ook hadden we weer een debuut, Dirkje speelde voor het eerst mee, met fluit en in het uniform!

Muzikaal welkom voor Sinterklaas

op dinsdag, 15 november 2011.

Sinterklaas is zaterdag 12 november weer aangekomen in Nijmegen en de Stefaantjes hebben hem weer muzikaal onthaalt en begeleidt op zijn tocht door de stad. We moesten het stellen zonder onze ervaren tamboers en dat viel af en toe niet mee.

Wederom beleefden een aantal kinderen een primeur. Kas op de klarinet, Marijn en Thijmen met het boekje en het vaandel! Goed gedaan mannen!

 

De Stefaantjes bij Piets Weerbericht

op vrijdag, 16 september 2011.

Oant Moarn

De Stefaantjes bij Piets Weerbericht

Op donderdagavond 15 september was het zover! Piet liet welliswaar lang op zich wachten, zou hij nog wel komen....maar toen hij  eindelijk gearriveerd was zat de vaart er goed in. Hij begroette iedereen, schudde heel wat handen en sloeg daarbij niemand over. We boften met het weer, dus kon er buiten gefilmd worden. En 's avonds zagen we het resultaat met veel mooie close-ups van verschillende leden.

Zoveel publiciteit hebben we niet eerder gehad en ook nog flink reclame voor De Grote Clubactie. Dus dat moet wel een nieuw record worden!

Bekijk hieronder gauw de uitzending en de foto's bij multimedia!

Jaarconcert The X-(S)-Factor

op donderdag, 07 juli 2011.

Jaarconcert The X-(S)-Factor
De Stefaantjes hebben zaterdagavond 2 juli het seizoen zeer geslaagd afgesloten met een concert in het Petruskerkje in Hees. Er was deze  keer veel ruimte voor de leerlingen. Door een echte jury werden de diverse optredens kritisch bekeken en beluisterd. Zij constateerden unaniem dat alle kandidaten absoluut Stefanenbloed in zich hadden. De juiste "S" Factor dus !

Muziekdag 2011 Nijmegen

op dinsdag, 07 juni 2011.

Muziekdag 2011 Nijmegen

Op de enige echte Nijmeegse Muziekdag mag de enige echte Jeugddrumfanfare van Nijmegen natuurlijk niet ontbreken.

En dus hebben De Stefaantjes zondag 5 juni een ronde door de stad gelopen en van zich laten horen tussen het winkelende publiek. 's Ochtends vielen er nog flinke buien maar gelukkig bleef het 's middags droog. Bekijk de foto's!